DESPRE NOI

Sediul nostru este în Iași, mai exact în Tomești și va așteptăm cu brațele deschise să vă cunoaștem. Firma noastră are peste 9 ani de când a luat naștere, din acel moment am început să avem o relație stabilă și de lungă durată cu clienții noștri. 

Începe și tu proiectul pe care ți-l dorești!

CU CE NE OCUPAM?

CUM LUCRAM?

CE NE RECOMANDA?

CU CE NE OCUPĂM

La noi puteti alege dintr-o gamă largă de produse și servicii din domeniul confectiilor metalice.

Produsele noastre sunt: 

  • Hale Metalice
  • Scari Metalice
  • Mobilier Metalic
  • Porți și Garduri din Fier, Inox, Aluminiu sau sipci WPC
  • Balustrade Inox sau Fier
  • Copertine Inox sau Fier
  • Servicii de proiectare

 

Dacă nu găsiți produsul pe care îl doriți în portofoliul nostru, niciodată nu ezităm o nouă provocare. De aceea, de mai bine de 9 ani am reușit să ne dezvoltăm și să ne extindem lista de servicii și construcții metalice oferite.

 

Executăm lucrări atât persoanelor fizice, cât și celor juridice. Echipa noastră are o experiență de peste 20 de ani, iar materialele pe care le folosim sunt atent selectate, astfel vă putem livra un produs finit care vă va satisface toate exigențele.

CUM LUCRAM

Unul dintre scopurile noastre principale este sa gasim solutii si variante pentru problemele de zi cu zi. Stim ca este greu sa gasesti timp si energie pentru modificarile in casa si cu totii preferam sa ne petrecem timpul cu familia, prietenii sau in vacante decat sa reconditionam garduri din lemn, care dupa cativa ani de la montare se deterioreaza. Noi venim in ajutorul tau cu solutia sipcilor WPC atat pentru garduri cat si pentru balustrade. De asemenea, gardurile si portile metalice amplasate stradal se deterioreaza si oxideaza din cauza prafului si a produselor de curatare a strazilor, oferind un aspect neplacut fatadei casei. Tocmai de aceea, noi optam pentru garduri si porti din aluminiu, eliminand inca una din problemele vietii cotidiene.

Pentru a vă mulțumi pentru încrederea pe care ne-o acordați, când spuneți da colaborării cu noi, vă promitem un proces de realizare al construcției metalice transparent. Vă vom informa despre toate detaliile necesare, chiar și atunci când apar situații neprevăzute, pentru a putea lua împreună decizia potrivită lucrării dumneavoastră.

La finalul proiectului, vă vom oferi sfaturi utile pentru întreținerea confecției metalice pentru a vă putea bucura cât mai mult timp de produs. Dacă sunteți interesat de acest tip de informații, ne puteți urmări și pe Facebook.

1

Masuram pozitia amplasarii
produsul dorit

2

Va facem o oferta de pret

3

Proiectanții nostri se apuca
de proiectul tau

4

Se incepe productia produsului

5

Va montam produsul

6

Asteptam o noua colaborare

Destul de simplu, nu? Incercam zilnic sa ne imbogatim portofoliu, dar daca nu gasiti produsul dumneavoastra preferat în portofoliul nostru, niciodata nu ezitam o noua provocare.

Ce NE RECOMANDa

Clientii nostri stiu ca Expert Inox este o afacere de familie, lucru care le sporeste increderea si atesta ca munca depusa este sincera si calitativa. An de an, numărul recomandărilor pe care le primim crește. Foștii sau actualii noștri clienți ne recomandă prietenilor sau familiei, ceea ce ne confirmă că reușim de fiecare dată să oferim nu doar un produs durabil și de calitate, ci un pachet de beneficii complet! Pentru a le mulțumi clienților noștri pentru încrederea pe care ne-o acordă, tratăm orice proiect cu seriozitate, pe care îl livrăm întotdeauna cu punctualitate și transparență. Aceasta este o mica parte din ceea ce inseamna cu adevarat Expert Inox. Va invitam sa ne treceti pragul pentru a descoperi intreaga valoare a societatii noastre!