Expert inox | BALUSTRADE fier

În portofoliul nostru veți găsi 3 tipuri generale de balustrade fier:

  • Balustrada fier forjat
  • Balustrada fier – design modern
  • Balustrada cu cadru de fier si sipci WPC

Balustradele de fier sunt un accesoriu practic si estetic ce poate fi asortat usor cu poarta si gardul casei tale prin asemanarea modelului sau a culorii acestora.

Pregatim atent fierul inainte de prelucrare. Ne asiguram ca acesta este curatat pana si in cele mai inguste locuri, astfel incat grundul si vopseaua sa aiba o rezistenta si o durabilitate cat mai prelungita, fara a ne ingrijora de aparitia ruginei.

Balustrada de fier este construita din detalii, fie flori, frunze, sfere, spirale sau linii. Orice finisaj realizat de noi este meticulos prelucrat, fiind pe placul pana si a celor mai pretentiosi clienti. Balustrada de fier se potriveste in orice fel de locuinta sau cladire. Daca ati ales fie un stil rustic, fie un stil modern, noi avem solutia!

balustrade fier – Design Modern

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a îmbina tradiția meșteșugului cu inovația în design, iar balustradele noastre de fier cu design modern sunt dovada vie a acestei sinteze. Designul modern al balustradelor noastre de fier reprezintă soluția ideală pentru cei care caută să adauge un element distinctiv și elegant spațiilor lor, fie că este vorba despre interioare rezidențiale sau spații comerciale. Utilizând fier de cea mai bună calitate, echipa noastră de experți creează structuri care nu doar că se remarcă prin estetica lor impresionantă, dar sunt și extrem de durabile și sigure.

balustrade Fier si sipci wpc

Șipcile WPC sunt un înlocuitor perfect al lemnului, acestea eliminând necesitatea de întreținere pe care o solicită lemnul (vopsirea și curățarea sezonieră). Structura balustradei este construită din fier și folosim profile de aluminiu pentru mascarea șipcilor WPC. Acestea se montează ușor și îmbină perfect autenticitatea lemnului cu rezistența WPC-ului. Balustradele de fier cu sipci WPC combină durabilitatea fierului cu estetica și funcționalitatea lemnului compozit (Wood Plastic Composite). Această simbioză creează o soluție estetică deosebită și practică, ideală pentru spații exterioare sau interioare, oferind un aspect modern și o integrare armonioasă în orice mediu. Balustradele cu WPC sunt rezistente la intemperii, ușor de întreținut și ecologice, oferind o alternativă durabilă și atractivă la materialele tradiționale.

balustrade fier forjat

Balustrada din fier forjat contine de cele mai multe ori elemente artistice precum flori, spirale, frunze, ce pot fi modificate dupa propriul tau plac. Balustradele noastre de fier forjat sunt perfecte pentru cei care apreciază detaliile fine și doresc să adauge un element de stil atemporal proprietății lor. Ele sunt adaptabile la diverse contexte arhitecturale, de la case private la clădiri publice, garantând nu doar securitate și rezistență, dar și un impact vizual impresionant. Alege Expert Inox pentru a îmbogăți spațiul tău cu eleganța și calitatea fierului forjat.

Ti-am captat atenția?

Nu ezita sa ne cauti.