Expert Inox | BALUSTRADE INOX

În portofoliul nostru veți găsi 2 tipuri generale de balustrade inox:

  • Balustrada inox satinat cu sau fara sticla diverse modele
  • Balustrada inox lucios cu sau fara sticla diverse modele

Balustradele de inox reprezintă o soluție modernă și elegantă, oferind o serie de avantaje semnificative pentru orice proiect arhitectural sau de design interior. Acest material deosebit combină estetica superioră cu funcționalitatea, fiind ideal pentru a adăuga un element de rafinament și durabilitate în orice spațiu. Iată câteva dintre cele mai importante avantaje ale balustradelor de inox:

Durabilitate și Rezistență. Inoxul este cunoscut pentru rezistența sa excepțională la coroziune, rugină și deteriorare în timp, făcându-l materialul perfect pentru utilizare în condiții variate, atât în interior cât și în exterior.

Aspect Modern și Versatil. Balustradele de inox oferă un contemporan, care se potrivește cu diverse stiluri arhitecturale. Luciul caracteristic al inoxului adaugă un accent de eleganță și rafinament, fiind în același timp extrem de versatil și capabil să se integreze armonios în orice decor.

Ușor de Întreținut. Inoxul este ușor de curățat și întreținut, necesitând doar ștergerea regulată cu o cârpă umedă pentru a îndepărta petele sau amprentele, fără a avea nevoie de tratamente speciale sau vopsiri periodice.

Sustenabilitate. Inoxul este un material ecologic, 100% reciclabil, contribuind la eforturile de protejare a mediului. Alegerea balustradelor de inox este o decizie responsabilă din punct de vedere ecologic, reflectând un angajament față de sustenabilitate și conservarea resurselor naturale.

balustrade inox SATINAT

Balustrada din inox satinat este eleganta si impunatoare, fiind un material greu de prelucrat si usor de intretinut. Inoxul satinat atrage asupra sa numeroase avantaje printre care se numara si faptul ca nu se vad urme pe balustrada, se murdareste greu si se curata usor. Totodata, avem grija sa pastram directia satinei continua pentru un efect estetic elegant.

balustrade inox SATINAT cu sticla

O imbinare perfecta intre inoxul satinat si sticla, ce consolideaza atmosferma oricarei incaperi. Intotdeauna ne gandim la siguranta celor din jur, motiv pentru care optam pentru o sticla dubla, de o grosime minima de 4 mm per strat si care foloseste ca tehnica de lipire a straturilor o coala subtire, adeziva, astfel incat sa nu prezinte un pericol pentru nimeni.

balustrade inox lucios cu sticla

Balustrada de inox lucios cu sticla poate parea limitata in modele si difersificari, insa elementul variabil pentru acest tip de balustrada il constituie tipul de prindere al montantilor si a sticlei si culoarea acesteia, care poate varia de la transparenta pana la maro sau chiar alb (sticla sablata).

balustrade inox lucios – 3 garzi

 

Eleganta prin simplitatea ei, balustrada de inox lucios cu garzi triple continua sa impresioneze. Un model clasic si emblematic, acest tip de balustrada de inox este potrivit atat in gospodarii cat si in spatii administrative, birouri, cabinete, locuri in care traficul este intest si se doreste o balustrada usor de intretinut, simpla si rezistenta.

balustrade inox lucios – garzi duble

 

Balustrada de inox cu gărzi duble sau multiple poate prezenta de la 3 gărzi până la 8 sau chiar 10 gărzi. Acest criteriu este la libera ta decizie!

balustrade inox lucios – Diverse modele

 

Inoxul nu este un material ce ne restrictioneaza limitele, tocmai de aceea in aceasta categorie puteti urmari capacitatile de extindere ale modelelor de balustrade de inox.

Ti-am captat atenția?

Nu ezita sa ne cauti.